VI. Orfűi Akadálymentes Turizmus Nap teljes programja

2022. szeptember 3-án újra megrendezésre kerül az országosan is egyedülálló és népszerű rendezvény, az Orfűi Akadálymentes Turizmus Nap.

A komplex esemény különlegessége, hogy a fogyatékossággal élő embereknek segít olyan izgalmas sport-és élményprogramokhoz jutni, melyeket máskor nem vagy csak nagy nehézségek árán tudnak kipróbálni.

A vitorlázás, a sárkányhajózás, a motorozás, a kerekesszékes kosárlabda mellett a lovaglás sem maradhat el, ezért a Dél-dunántúli Egyesület már a kezdetektől biztosítja a lovaglás élményét, a lovakkal való barátkozás lehetőségét a rendezvényen, melyhez idén a GINOP-5.1.7-17-2020-00504 projektnek köszönhetően  kulturális programokkal is csatlakozik. Ezek a programok segítik, támogatják az esemény egyik fő célját, az érzékenyítést, a fogyatékossággal élő és az ép emberek egymáshoz közelítését. A rendezvény teljes programja a hír alatt látható, míg a Dél-dunántúli Lovas Egyesület kísérőrendezvényének hivatalos meghívója és programplakátja pedig ide kattintva  érhető el.

Teljes program_Akadálymentes Turizmus Nap_Orfű

Scroll to Top