Partnereink

CEU Creative Kft.

A CEU Creative Kft. elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért szolgáltatásait elektromos járműparkkal bővítette. Szolgáltatások:

✅ Elektromos kerékpárok és rollerek bérlése,

✅ Vezetett kerékpártúrák,
✅ Csapatépítő programok,
✅ Családi események szervezése.
 
Elérhetőségek:
Cím: 7677 Orfű, Petőfi S. u. 3. 
Mobil: + 36 30 611 5700
elektromos járművek bérlése

Husztót Község Önkormányzata

Husztót a Mecsek északnyugati részén fekvő aprócska település, Pécstől kb. 20 km-re található. A 68 lelket számláló község gyönyörű természeti környezete és csendje valódi pihenést nyújt minden feltöltődni vágyónak.  Nevezetessége a római katolikus Husztóti Nagy Szent Teréz templom, mely 1868-ban épült Szent Teréz tiszteletére. A templomtól kicsit tovább sétálva gyönyörű panoráma fogadja az odaérkezőket. 

A falu túrázók, lovasok kedvelt állomása. A szomszédos faluban található a Kovácsszénájai-tó, mely egy kellemes rövid túrával Husztótról indulva gyalogosan és lóháton is könnyedén megközelíthető.

Polgármester: Kiss Ferenc

Polgármesteri Hivatal címe:7678 Husztót, Kossuth L. utca 11 

Telefon: 06/72/498 – 623

E-mail: korjegyzo@orfu.hu 

(Fotó: Dél-dunántúli Lovas Egyesület)

Orfű Község Önkormányzata

Orfű a Nyugat-Mecsek gyöngyszeme. A Pécstől kb. 18 km-re található település a Mecsek ölelésében fekvő, tórendszere miatt kedvelt turisztikai helyszín. Legnagyobb tava a szabad stranddal is rendelkező Pécsi-tó, melyet gyönyörű -kerékpározásra, görkorcsolyázásra is alkalmas – sétány vesz körül. Orfű nagy hangsúlyt fektet az akadálymentes turizmus fejlesztésére, a sétány kerekes székkel is körbejárható. Az önkormányzat lelkes támogatója a különböző civil kezdeményezéseknek és a helyi vállalkozásoknak, ezzel is elősegítve a pezsgő életet a településen. 

Polgármester: Füziné Kajdy Zita

Önkormányzat címe: 7677 Orfű, Széchenyi tér 1. 

Telefon: 06-72/598-115

Email: polgarmester@orfu.hu 

Honlap: https://orfu.hu/

(A fotók felhasználását az Orfűi Turisztikai Egyesület engedélyezte. Képek forrása: https://www.facebook.com/orfu.hu)

Gadányi Vendégház

A Mecsek völgyében, Komló város szélén található vendégház ideális szállást nyújt azoknak a vendégeknek, akik nyugodt családias környezetben szeretnének pihenni.

Gyönyörű kilátás nyílik a völgyre, illetve a szomszédos horgásztóra, a felső szinten kialakított szobákból.

Előzetes egyeztetés alapján a szállásadók lóval érkező vendégeket is tudnak fogadni, valamint lehetőség van –  szintén előzetes egyeztetés alapján – vadászoknak vadásztatás szervezésére is.

Háziállatokat a szobákba felvinni tilos, de külső tartási lehetőség ingyenesen igénybe vehető.

Férőhelyek: 

  • 7 személyes apartman
  • 2-3 ágyas pótágyazható fürdőszobás szobák

Szolgáltatások:

  • Nemdohányzó szobák
  • Klimatizált szobák
  • TV a szobákban
  • Parkolóhely
  • Igény szerint lovaskocsizás
  • Internet hozzáférés (Wi-Fi)
  • Gyermekfelügyelet, gyermekjátszó
  • A vendégházhoz tartozó rendezvényház alkalmas 15-25 fős céges partik, különböző rendezvények, születésnapok, lebonyolítására.

Elérhetőségek

Kapcsolattartó: Stemler Ákos

Telefon: 06/70/ 3308-959

Email: stemko@t-online.hu

Honlap: http://vendeghaz.stemko-roll.hu/index.php?id=

(A fotók a Gadányi  Vendégház engedélyével kerültek felhasználásra.)

Natúra Panzió és Apartmanház Orfű

Erdőkkel, dombokkal körülölelt tavak, a közelben Pécs, a 2000 éves város, felújított kényelmes szobák és apartmanok, környezettudatos, gyermek- és állatbarát panzió: ezt ajánlja Önnek a Natúra Panzió!

A panzió Pécstől 20 km-re a festői szépségű mecseki völgyben található. Az orfűi tavakat körülölelő dombok ideális terepet biztosítanak a nyaraláshoz, mind az aktív, mind a passzív pihenéshez. A pihenni vágyókat kényelmes szobákkal és számos programmal várják a szállásadók. A helyi védettséget élvező épületegyüttesben található panzió összesen 46 személy számára tud szállást biztosítani a pótágyakkal együtt. A panzióban igényesen berendezett, akadálymentesített apartman is elérhető.

A Bisztróban éttermi szolgáltatást nyújtanak, helyi termékekre alapozva egyedi gasztronómiai kínálattal várják a vendégeket.

Az orfűi panzió családias hangulatú, ideális állatbarátok és kisgyermekes családok számára. Az itt pihenő vendégek nyuszikkal, kutyákkal, kecskékkel, juhokkal és lovakkal ismerkedhetnek, de a házi kedvencüket sem kell otthon hagynia! 

Elérhetőségek

Cím: 7677 Orfű, Petőfi S. u. 3.

Telefon: 06/30/349/6079

E-mail: info@naturaorfu.hu

Honlap: https://naturaorfu.hu/

(A fotók a Natúra Panzió engedélyével kerültek felhasználásra.)

Scroll to Top