Kitelepülés a Gyermeklovas Találkozóra

A múlt héten rossz idő miatt elmaradt Gyermeklovas Találkozó szeptember 24-én kerül megrendezésre Husztóton. Az eseményre egyesületünk is kitelepül a GINOP-5.1.7-17-2020-00504 azonosítószámú projekt keretén belül. Lovagoltatással, póni-fogattal, színezéssel és lovas játékokkal várjuk a családokat. 

Meghívó

 

ELMARAD! TERVEZETT ÚJ IDŐPONT: 2022.09.24.

A Gyermeklovas Találkozó a rossz időjárási körülmények és az esőzés miatt csúszóssá vált talaj miatt a mai napon elmarad, így a kitelepülést is későbbre kellett halasztani. További részletek hamarosan. Köszönjük a megértést!

A Dél-dunántúli Lovas Egyesület szeretettel meghívja Önt a husztóti Gyermeklovas Találkozóra, melyre lovagoltatással és póni-fogatozással települ ki.

Időpont: 2022. szeptember 17.(szombat) 12:00-17:00

Helyszín: Husztót

Az eseményen lovas ügyességi játékok, játékos ugró vetélkedő mellett egész nap izgalmas programok várják a kilátogató nézőket és a lovasokat. Többek között lesz lovas bemutató, western táncbemutató, kreatív foglalkozás, arcfestés, csillámtetoválás, helyi termelői-és kézműves vásár, vattacukor, játékok és görgős csúszda.

A Dél-dunántúli Lovas Egyesület a GINOP-5-1-7-17-2020-00504 azonosítószámú, „A lovas szolgáltatások fejlesztése Baranya megyében” c. projekt keretén belül biztosítja a programon a lovaglást és a póni-fogatozást. Célunk, hogy a még kezdő vagy lovagolni egyáltalán nem tudó gyerekekkel megismertessük a lovaglás élményét, és erősítsük a kapcsolatot ló és ember között. A póni-fogatozással gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt szeretnénk mosolyt csalni az arcára és megmutatni Husztót csendes, hangulatos környezetét.

A lovas kalandok mellett a gyerekek lovas színezőket is színezhetnek, kirakózhatnak, kártyázhatnak és társasozhatnak.

A program ingyenes.

Tájékoztatjuk, hogy a programon kép-és hangfelvétel készül. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Meghívó

Scroll to Top