„Együtt!” Éden-szigeti programok az V. Orfűi Akadálymentes Turizmus Napon

Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot 2021. szeptember 04-én Orfűre, ahol immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Orfűi Akadálymentes Turizmus Nap. A nemes célú nagyszabású esemény kísérőrendezvénye ezúttal a GINOP-5.1.7-17-2020-00504 azonosítószámú „A lovas szolgáltatások fejlesztése Baranya megyében” c projekt keretében megvalósuló „Együtt!” Éden-szigeti programok lesznek. A Dél-dunántúli Lovas Egyesület a lovagoltatás mellett zenés és kézműves programokkal biztosítja a fogyatékossággal élő emberek és az ép emberek közös kikapcsolódási, szórakozási lehetőségét. A lovagoltatással szeretnénk ráirányítani a figyelmet a terápiás lovaglás fontosságára is, annak rehabilitációs, pedagógiai, és érzelmi előnyeire.

A nap folyamán kézműves játszóházzal kedveskedünk a vendégeknek: lesz kreatív varrás és mézeskalácsozás Polgár Zsuzsával, kerámia-virág festés Kató Mónival, színezés. A gyerekek görgős csúszdán mókázhatnak.

IDŐPONT: 2021.09.04.

HELYSZÍN: Orfű, Éden-sziget (a Medvehagyma Ház Ökoturisztikai Látogatóközpont mellett)

PROGRAM:

10:00 – 14:00 Lovaglás

10:00 – 16:00 Kézműves játszóház: mézeskalácsozás és kreatív varrás polgár Zsuzsával, kerámia virágok festése Kató Mónival, lovas színezők, görgős csúszda

11:00 – 11:50  Hangerdő Társulat: Szamárfüles Varázskönyv

13:00 – 13:50  Egyszemélyes Zenekar – Nemes Kölyök Gábor zenés műsora

14:00 – 14:40   Optimus bűvész-showja

A rendezvény ingyenes. Tájékoztatjuk, hogy a programokon kép-és hangfelvétel készül. A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

Együttműködő partnereink:

Orfű Község Önkormányzata, Orfűi Turisztikai Egyesület, People First Egyesület, Gyeregyalog.hu Egyesület, Natúra Panzió és Apartmanház Orfű

 

Scroll to Top