Csillagpatkó – lovas és kulturális programok a VI. Akadálymentes Turizmus Napon

A Dél-dunántúli Lovas Egyesület szeretettel meghívja Önt a „Csillagpatkó” című programjára, mely a VI. Orfűi Akadálymentes Turizmus Nap kísérőrendezvénye. Az országosan is egyedülálló komplex esemény fő célja a fogyatékossággal élők és az ép emberek egymáshoz közelítése, valamint a fogyatékossággal élő embertársaink különleges sportélményekben és kulturális programokban való részesítése.

A Dél-dunántúli Lovas Egyesület programjain a gyermekek és felnőttek együtt élvezhetik vidám előadásokat, közösen alkothatnak a kézműves sátorban, a lovagoltatással pedig szeretnénk felhívni a figyelmet a ló és az ember kapcsolatának gyógyító erejére. Idén póni-sétakocsikázással is kedveskedünk vendégeiknek. Aki szeretne lovas élményekhez is jutni a nap folyamán, annak segítünk leküzdeni az akadályokat és felültetjük a nyeregbe és a fogatra egyaránt.

A rendezvény ingyenes.

Tájékoztatjuk, hogy a programokon kép-és hangfelvétel készül. A szervezők programváltozás jogát fenntartják.

Az „Csillagpatkó – a Dél-dunántúli Lovas Egyesület programjai a VI. Orfűi Akadálymentes Turizmus Napon” elnevezésű program a GINOP-5.1.7-17-2020-00504 azonosítószámú „A lovas szolgáltatások fejlesztése Baranya megyében” c projekt keretében valósul meg.

IDŐPONT: 2022. szeptember 03. (10:00-16:00)

HELYSZÍN: Orfű, Éden-sziget (A Medvehagyma Ház Ökoturisztikai Látogatóközpont mellett)

Meghivo_Csillagpatkó_Akadalymentes Nap 2022

Scroll to Top